+373 22 81 11 81

Languages

Shopping cart

0 analize: 0.00 lei

Custom Search 1

Controlul Calității

Servicii medicale
Recepția
Registratura
Sala de proceduri
Medicul Consultant

     Calitatea înaltă a rezultatelor este obţinută prin automatizarea completă a proceselor de laborator, ceea ce reduce la minim impactul «factorului uman». Laboratorul dispune de cele mai moderne echipamente, combinate într-un sistem automatizat. Tehnologiile şi rezultatele investigaţiilor efectuate sunt supuse în permanenţă controlului din partea sistemelor internaţionale de evaluare a calităţii, drept dovadă servind certificatele corespunzătoare.
 
În laboratoarele noastre se efectuează controlul calităţii la mai multe nivele, inclusiv sistemul de control extern şi
intern.

Sistemul extern de control al calităţii:

Sistemul extern de control şi evaluare a calităţii EQAS (SUA).
Sistemul extern de control şi evaluare a calităţii RIQAS (Marea Britanie).

Sistemul intern de control al calităţii:             

Automatizarea şi computerizarea completă a proceselor de laborator în cadrul centrului nostru constituie o componentă importantă a sistemului intern de control a calităţii.
Nivelul înalt de profesionalism al specialiştilor noştri, echipamentele ultramoderne şi utilizarea reagenţilor de calitate înaltă, garantează investigaţii care corespund standardelor internaţionale.
MedExpert a depus eforturi substanţiale şi a investit resurse considerabile pentru a fi la nivelul celor mai performante laboratoare din Europa, demonstrînd prin exemplul propriu, că un laborator din  Republica Moldova poate şi trebuie să corespundă standardelor internaţionale. Activitatea este realizată în baza certificatelor şi licenţelor corespunzătoare, emise de Ministerul Sănătăţii Republicii Мoldova, organele teritoriale de sănătate şi serviciul Sănătate Publică.
Calitatea — este avantajul de bază a laboratorului МedЕxpert.