+373 22 81 11 81

Languages

Shopping cart

0 analize: 0.00 lei

Custom Search 1

MedExpert
MedExpert-analize medicale  de laborator la standarde internaționale. Calitatea serviciilor este acreditată la nivel național și internațional prin certificatele ISO 15189, ISO 17025 și ISO 9001:2015.
Lider național în medicina de laborator
MedExpert este cel mai mare laborator privat din Republica Moldova. Capitalul investit în dezvoltarea tehnologiilor de laborator este unul autohton, obținut prin evoluția de mai mult de 20 ani a Societății Comerciale IMUNOTEHNOMED S.R.L. La baza dezvoltării companiei stă un grup de medici, savanți, specialiști în medicina de laborator. MedExpert dispune  de Centre de recoltare
Analize medicale, servicii de consultanță, vaccinare
MedExpert  are un portofoliu de peste 450 tipuri analize medicale. Aici puteți solicita consultațiile specialiștilor din domeniile: medicină internă, ginecologie, urologie, medicină de laborator, microbiologie clinică, imunologie de laborator. Unicul centru în Republica Moldova care oferă vaccinarea contra Febrei galbene.
Solicitarea la domiciliu sau la birou
La domiciliu sau la birou pot fi prelevate peste 70% probe din portofoliul laboratorului MedExpert. Accesați ghidul pacientului pentru a consulta regulamentul de solicitare a echipei mobile. Asistenta medicală profesionistă va preleva probele în timpul stabilit de Dumneavoastră. 

Лабораторные услуги по международным стандартам качества

КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТЬ
КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТЬ

Oricare din investigaţiile propuse de centrul nostru poate fi efectuată anonim

Noi ducem o politică riguroasă de protejare a confidenţialităţii datelor personale, a rezultatelor investigaţiilor precum şi accesul la ele. Oricare din investigaţiile propuse de centrul nostru poate fi efectuată anonim. Puteţi fi absolut sigur că numai Dumneavoastră veţi avea acces la rezultatele investigaţiilor.

 

КОМФОРТ
КОМФОРТ

Studiile clinice reprezintă un compartiment în cercetarea medicală, efectuate pentru a permite siguranța și eficacitatea datelor, care trebuie colectate pentru intervențiile de sănătate (ex. medicamente, diagnosticare). MedExpert înțelege importanța testării eficienței și siguranței tratamentului cu noile medicamente...

БЕЗОПАСНОСТЬ
БЕЗОПАСНОСТЬ

MedExpert înțelege importanța testării eficienței și siguranței tratamentului cu noile medicamente elaborate de partenerii noștri, companiile farmaceutice. Suntem conștienți de importanța testării parametrilor biologici și recunoaștem că toate componentele activității de laborator sunt cruciale pentru obținerea...

НЕЗАВИСИМОСТЬ
НЕЗАВИСИМОСТЬ

Independență Independență Independență Independență Independență

КАЧЕСТВО
КАЧЕСТВО

Imunotehnomed oferă un spectru larg de investigaţii

ШИРОКИЙ СПЕКТР УСЛУГ
ШИРОКИЙ СПЕКТР УСЛУГ

Studiile clinice reprezintă un compartiment în cercetarea medicală, efectuate pentru a permite siguranța și eficacitatea datelor, care trebuie colectate pentru intervențiile de sănătate (ex. medicamente, diagnosticare). MedExpert înțelege importanța testării eficienței și siguranței tratamentului cu noile medicamente...

Новости

Медицинские услуги
Рецепция
Регистратура
Процедурная
Врач консультант
Stimați clienți !!! în legătură cu situația epidimiologice actuală, pentru evitarea răspândirii virusului COVID-19, vă informăm despre activitatea laboratorului medical MedExpert. Vor activa următoarele centre de recoltare, cu program redus:
Дата публикации: 23-03-2020
Gripa este o infecție virală extrem de contagioasă a tractulului respirator superior, care se poate transmite prin secreții respiratorii, strănut sau tuse.
Дата публикации: 11-03-2020
Pentru că are grijă de sănătatea dumneavoastră, laboratorul medical MedExpert lansează testul pentru determinarea prezenței virusului COVID-19 (coronavirus). Ce este noul coronavirus?
Дата публикации: 10-03-2020
Stimați clienți !!! Centrul de recoltare MedExpert Ciocana temporar nu va funcționa de pe 25.11.2019. pînă pe 09.12.2019 Cele mai apropiate Centre de recoltare:
Дата публикации: 26-11-2019
Stimați clienți!!! Pentru a fi mai aproape de tine, Centrul de recoltare MedExpert Botanica își modifică programul: Luni- Vineri: 8.00- 15.00 Sîmbătă: 8.00- 12.00 str. Zelinschii, 33/2, tel. 022-811-150 Vă așteptăm cu drag.
Дата публикации: 11-11-2019
Stimați clienți !!! Centrul de recoltare MedExpert Ciocana temporar nu va funcționa pe 29.10.2019.   Cele mai apropiate Centre de recoltare: Centrul de recoltare MedExpert Centru str. Bulgară, 35 tel. +373 22 81 11 51
Дата публикации: 28-10-2019